Fra Cockpit til Kaffe

Hei, og velkommen til Planecoffee.no! Jeg heter Steffen, jeg er daglig leder og innehaver av nettbutikken. Til vanlig jobber jeg som pilot og har vært på farten i mange år. Jeg som mange andre nordmenn, faktisk hele 7 av 10, drikker kaffe daglig, og når jeg er på jobb eller reise er det intet unntak.  Som mange av dere vet, kan det være vanskelig å få laget seg en skikkelig god kopp kaffe når man har dårlig tid eller ikke har de fasilitetene man gjerne trenger for å brygge kaffe. 

Jeg ble så frustrert over dette problemet at jeg bestemte meg for å finne en løsning som skulle kunne gi deg premium kaffe på en forenklet måte, uten at det kreves en masse utstyr og kunnskap.  Plane Coffee ble resultatet, en nettbutikk som tilbyr enkel, men kvalitets kaffe som kan nytes uansett hvor du er. Alt du trenger å gjøre er å tilsette varmt vann, røre rundt og nyte. 

 

Jeg vet dette kan høres ut som man lager frysetørret kaffe, men jeg kan forsikre deg om at dette er noe ganske annet. Plane Coffee er laget av de fineste bønnene fra noen av de beste kaffeprodusentene i verden, finmalt til perfeksjon og pakket i komposterbare filterposer. Kaffeposen er forseglet med nitrogen for maksimal holdbarhet. Jeg tror at enkelhet er nøkkelen til god kaffe, derfor tilbyr nettbutikken kun én type kaffe - Speciality Blend - en mørkbrent kaffe fra Etiopia, Nicaragua og Brasil, med smak av mørk sjokolade og hasselnøtter. 

Jeg ønsker å gjøre det enklere for deg å nyte en god kopp kaffe når du er på farten. Enten du er ombord i et fly, i bilen, på hytta eller på tur i marka, kan du alltid ha med deg en god porsjon kaffe fra Planecoffee.no. Tilsett vann - og nyt!

 

Takk for at du besøker nettbutikken. Jeg håper du vil prøve vårt geniale produkt, og jeg ønsker deg en hyggelig butikk-opplevelse. 

Vennlig hilsen,

Steffen og teamet på Planecoffee.no

Trykk på knappen under for å lese mer om våre produkter 😁
 
Plane Coffee - les mer her