Plane Coffee

Generelle spørsmål

Hva er Plane Coffee?

Plane Coffee er et premium kaffeprodukt i små kaffeposer (posene ligner litt på teposer, men er mye større). Plane Coffee er perfekt for tur, hytteliv, reise og ellers hvor man ferdes, og ønsker en god kopp kaffe men ikke har bekvemmelighetene av en kaffebar eller barista i nærheten.  Man trenger rett og slett ikke noe utstyr for å lage vår kaffe - bare tilsett vann, og nyt. 

 

 

Hvordan lager man Plane Coffee?

Plane Coffee er et enkelt produkt, laget for folk som ferdes på tur, reise og ellers på farten hvor man vil nyte skikkelig god kaffe, men uten masse ekstra utstyr, tid og stress. Produktet er laget for å enkelt kunne tilberede kaffe på 1,2,3. 

Så enkelt lager man Plane Coffee:

1. Hell - Legg én pose Plane Coffee i en god kopp og hell over 250ml varmt vann. (For iskaffe hell over kaldt vann og sett i kjøleskapet over natten med lokk). Her kan vi godt anbefale en romslig kopp, da kaffeposen tar litt plass. 

2. Dypp- Dypp Plane Coffee i koppen i ca 15-30 sekunder. Dypp gjerne lengre for ekstra fyldig smak.

3. Trekk - La posen med Plane Coffee trekke i minimum 5 minutter. Fjern posen, eller la den være i. Sett deg godt til rette og nyt en deilig kopp kaffe!

 

Hvorfor koster kaffen mye mer enn den jeg kjøper i butikken?

Vår kaffe er et premium kaffeprodukt, og vi har valgt ut den aller beste kaffen for vår nye og geniale måte å lage kaffe på. Plane Coffee - Nordic Blend er en Colombiansk spesialkaffe som du gjerne unner deg ute på tur, på fjellet eller på reise. Serveringsmetoden er hurtig, enkel og krever ingen andre apparater, bare tilsett vann og du er klar. Embalasjen er spesiallaget av gjenbrukte materialer, komposterbar og veldig miljøvennlig. Kaffen er pakket rett fra brenning og kverning, og blir nitrogenforseglet slik at man enkelt bevarer all aroma og smak, samt minsker tiden kaffen utsettes for oksygen. Produktet er rett og slett rykende ferskt i hver eneste servering, og dette gjør at man benytter seg kun av den kaffen man har tenkt å drikke. Én pose gir én kopp - noe som gir veldig lite svinn. I snitt kaster en forbruker nesten 300 kopper hvert eneste år! Det håper vi å kunne eliminere med vårt produkt. 

Lønner det seg å kjøpe større mengder Plane Coffee?

Ja! Det er større rabatt på 30pk og 50pk Plane Coffee - Nordic Blend, og det lønner seg derfor å kjøpe større mengder kaffe. 

Sender dere til hele landet?

Ja, vi har avtale med Bring i Norge. Alle ordrer som bestilles før kl 12.00 på en virkedag sendes normalt ut samme dag. Da vil din ordre ankomme din postkasse eller hentested på 1-3 virkedager, avhengig av hvilken forsendelsesmetode du velger. FRI FRAKT på kjøp over 499kr sendes som pakke til postkasse, noe som er vår foretrukne forsendelsmetode. Du kan også hente din ordre lokalt i Trondheimsområdet i vår hentekasse. Velg "HENTING" som forsendelsesmetode ved kjøp. Dette alternativet er gratis, og du kan som regel hente samme dag. 

Hvordan lage god turkaffe?

Legg en pose Plane Coffee - Nordic Blend i en kopp, hell over 250ml varmt vann, dypp posen i 15-30 sekunder, og la kaffen trekke i 5 minutter. Og vipps, du har laget den aller beste turkaffen! Sitt ned, og nyt. 

Kaffeavtale

Er det noe bindingstid på Plane Coffee kaffeavtale?

Vår kaffeavtale er helt uten bindingstid. 1 måned etter første levering sender vi deg en ny pakke. Du betaler normal pris for vare + frakt, men du kan hoppe over en levering, endre størrelse eller kansellere ditt abonnement når som helst, du bestemmer.